Yuluma aanwezig op Exact Live 2015 op 14 oktober

08 okt Yuluma aanwezig op Exact Live 2015 op 14 oktober

Yuluma staat samen met Leza in de combinatie ‘Webshop en Kassa‘ op de Exact Live beurs waar we onze totaaloplossing presenteren.

Dit jaar gaat Exact echt voor groot. Want bij Exact Live 2015 draait alles om the next big thing. Die grote doorbraak, die nog grotere innovatie, die enorme vondst die alles gaat veranderen – voor jou, je klanten, je collega’s – voor iedereen. Die next big things brengen we samen in de Jaarbeurs Utrecht.

Met grote namen als Humberto Tan en Jacqueline Smit, tientallen sessies, workshops en trainingen wordt het een prachtevent waarbij we jou – en duizenden anderen – helpen om je eigen next big thing te ontdekken en te realiseren.

Bovendien is Exact Live 2015 ook big fun. Op de gezellige live plaza krijg je volop de kans om te netwerken en inspiratie op te doen tussen alle stands van onze partners. Zorg dat je erbij bent. Exact Live 2015 is gratis toegankelijk! Schrijf je vandaag nog in.

Download de gratis whitepapers  Bekijk alle whitepapers
David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie