YULUMA KOPPELT STORECONTRL CLOUD

Een webshop met efficiënte distributie dankzij koppeling met jouw kassasysstemen!

illustration

Werkt u met StoreContrl Cloud? Dan wilt u uw webshop natuurlijk aan dat kassasysteem koppelen. Dankzij deze koppeling kunt immers efficiënter werken, doordat:

  • U producten slechts één keer hoeft in te voeren. Het resultaat? Centrale en overzichtelijke productinformatie.
  • U één centrale voorraad beheert. Dit betekent dat u nooit meer ‘nee’ hoeft te verkopen in uw online en offline winkel.
  • U één financiële administratie bijhoudt. Het voordeel? Een aanzienlijke besparing op boekhoudkosten.

Yuluma webshop gekoppeld aan StoreContrl Cloud

Yuluma biedt een uitgebreide koppeling met StoreContrl Cloud. Zo bespaart u als ondernemer veel tijd en kunt u uw werkprocessen optimaliseren. Wij geloven dat u moet kunnen werken op een manier die bij u past. Ongeacht of u producten via de kassa invoert en bijwerkt of dit online regelt. Alle informatie wordt hoe dan ook vliegensvlug gecommuniceerd, zodat uw klanten altijd de actuele informatie tot hun beschikking hebben.

Is uw interesse gewekt? Yuluma demonstreert deze koppeling graag tijdens een geheel vrijblijvende presentatie. Via het formulier onderaan deze pagina kunt u de presentatie aanvragen.

Van offline naar online = de toekomst

Uw klanten willen online bekijken wat zij offline hebben gekocht. Dat is volgens Yuluma de toekomst. Stelt u zich eens voor dat uw klanten hun bestellingen te allen tijde gewoon kunnen inzien? En dat zij een product dat in de winkel is gekocht per post retour kunnen sturen? Of dat zij juist een product dat online is aangeschaft in de winkel kunnen retourneren?

Dit is allemaal mogelijk dankzij de koppeling van Yuluma. Het geeft u de optie om uw klanten een toegankelijke ervaring te geven. Zo hebben klanten altijd dezelfde beleving, ongeacht waar zij uw winkel bezoeken: online en offline!

Ik heb interesse in de koppeling tussen een webshop en StoreContrl Cloud

Wanneer u kiest voor de koppeling tussen Yuluma en StoreContrl Cloud, dan levert u dit verschillende voordelen op. Wij delen deze graag met u tijdens een demonstratie. Vul daarom onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de presentatie in te plannen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Download onze eBooks gratis en leer van 12 jaar ervaring

Voordelen van Yuluma

9 is ons gemiddelde rapportcijfer

12 jaar ervaring in online verkoop

Gespecialiseerd in retail en wholesale

Zelf doen wat u zelf kunt, Yuluma zorgt dat alles werkt

Altijd up-to-date & supersnel webinkel-software

Onze relaties aan het woord

Zullen we kennis maken?