Stageplek applicatieontwikkelaar Alkmaar bij Yuluma

18 aug Stageplek applicatieontwikkelaar Alkmaar bij Yuluma

Ben jij klaar met koffie halen? En wil je op jouw stageplek daadwerkelijk iets leren? Kom dan stage lopen als applicatieontwikkelaar bij Yuluma in Alkmaar! Yuluma helpt ondernemers in de detailhandel, groothandels, winkelketens en automotive met hun online sales. Ons uitgangspunt? Iets moois maken, dat van toegevoegde waarde is voor ondernemers en hun business. Denk bijvoorbeeld aan webshops en webapplicaties. Dat is waar wij – een team van gepassioneerde enthousiastelingen – ons dagelijks voor inzetten!

Over Yuluma

Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van webapplicaties voor e-commerce, vergelijkbaar met platformen zoals Bol.com, Coolblue en Thuisbezorgd.nl. Bij Yuluma is disruptive technology dagelijkse kost. Opdrachtgevers met onze webapplicaties kunnen daarom rekenen op een revolutionaire verandering binnen hun onderneming. Wij brengen bedrijven in beweging. Daar wil jij toch ook aan bijdragen?

Dit is wat jij biedt

Je bent een actiegerichte go-getter en wordt blij van nieuwe technologie. Je bent zelfverzekerd over je capaciteiten, wat wordt versterkt door je passie voor het vak. Je wilt continu blijven leren en zet je daarvoor in. Je volgt de mbo-opleiding tot applicatieontwikkelaar of de hbo-opleiding Informatica, Bedrijfskundige Informatica, Technische Informatica, Communication & Multimedia Design (CMD) of een andere studie waarin jij je richt op (object georiënteerd) programmeren.

Dit is wat wij bieden

Yuluma biedt natuurlijk een tof team met gedreven techneuten. Bij ons leer je hands-on tools binnen jouw vakgebied. Je krijgt de kans om jezelf op de werkvloer te laten zien en te ontplooien. Zo doe je werkervaring op bij één van de leukste bedrijven in Alkmaar. De startdatum, het aantal uren en de stagevergoeding stemmen we in overleg af. En dat kopje koffie halen wij wel voor je; daar doen we namelijk niet moeilijk over. Kom jij ons team versterken?

Download de gratis whitepapers  Bekijk alle whitepapers
David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie