Pijltjes, ze blijven je achtervolgen

18 apr Pijltjes, ze blijven je achtervolgen

Toen wij bijna 4 jaar geleden onze eigen website ontwierpen wisten we niet dat we een relatief baanbrekende uitvinding zouden doen. Mijn collega Julien en ik zaten nog wat te brainstormen over het nieuwe ontwerp en ik gaf aan dat ik graag wat speelse effecten wilde.

     oude-yuluma-site-met-pijltjes

Volledig in lijn met mijn visie dat persoonlijk en kwaliteit weer ‘in’ zouden raken vond ik de pijltjes goed passen bij een zakelijk uiterlijk met een speelse manier van presenteren.

Niet lang daarna zagen wij de pijltjes her en der opduiken. En nu is het de standaard. En laat ik oprecht opbiechten, misschien waren wij niet de eersten, misschien hebben wij het onbewust ook al gezien bij anderen. Toch voelt het voor ons nog steeds als ‘ons pijltje’ en wijzen we ze overal aan en fotograferen we ze alsof we rechercheurs bij CSI. We hebben het pijltje ondertussen al bij 4 restuarants in Alkmaar gespot… en het houdt maar niet op.

Relaties die bij ons komen voor een ontwerp vragen ons telkens: ‘kunnen wij ook zo een mooi pijltje krijgen als op jullie site?’. En zo zwak als wij zijn verkopen we onze ziel, ons geliefd pijltje gaat van hand-tot-hand.

Het pijltje op onze eigen site Yuluma.com

yuluma

Voorbeeld van pijltjes gebruikt op de site van AH.nl

ah

Een pijltje en handgeschreven tekst bij Bol.com

bolcom

Prachtige toepassing bij Fonq.nl

fonq

En ook Wehkamp doet gezellig mee 😉

wehkamp

Enige wat ons nog rest is om snel op zoek te gaan naar een nieuwe geniale vondst waarmee we hopelijk meedoen met een nieuwe trend of trendsetters zijn. Want voor je het weet wordt het pijltje straks ook gebruikt bij allerhande sites zoals nu.nl… Stel je eens voor!

Download de gratis whitepapers  Bekijk alle whitepapers
David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie