Over ons

Een team van perfectionistische vakkundige enthousiastelingen

Onze Visie: Ondernemers online helpen!

Verkopen is een vak
Verkopen is een vak dat van oudsher beoefend werd door specialisten die offline handelden. Ondertussen is het online verkoopkanaal niet meer weg te denken. Bedrijven die offline én online verkopen hebben de toekomst. Zij kunnen putten uit hun bestaande klantenkring en grenzeloos groeien door de hele wereld te bedienen via internet.

Vakmanschap
Wij worden blij van uw vakmanschap. Graag denken we met u mee en ontwikkelen we een maatwerkpak in software. Een oplossing die aansluit bij uw wensen, uw doelgroep en uw werkwijze zodat online een onderdeel wordt van uw hartslag.

Online verkopen
Online verkopen is het leukste wat er is. Het geeft online een onbeperkt en grezeloos bereik. U kunt uw vakmanschap presenteren aan de hele wereld en uw beloftes waarmaken. Doen waar u goed in bent en uw klanten blij maken.

De naam van ons bedrijf
Yuluma was een zwart klein hondje dat erg hoog kon springen. Dat hondje werd Nunbanna Yuluma genoemd, ‘kleine zwarte kangaroo’, in de taal van de Aboriginals. Yuluma was een geweldige hond. Overal waar je ging, liep Yuluma met je mee. Als jij moe was, was hij het ook. Als jij blij was, was hij dat ook. Wat de link is tussen een klein zwart hondje en een webwinkelspecialist? Wij willen graag net zo loyaal, trouw en gehoorzaam maar vooral ook eigenwijs, nieuwsgierig en eigenzinnig voor u aan de slag gaan.

Onze missie: Minimale investering met een maximaal rendement

Stenen winkels helpen met een oplossing om de technieken van de giganten te kunnen gebruiken. No nonsens oplossingen voor online presentatie en verkoop zonder gebakken lucht. Uw tevredenheid is onze meetlat. U bent onze ambassadeur en voelt zich thuis bij onze kernwaarden. Welkom bij de familie!

Mateloos gepassioneerd
Winkels met een verhaal, die geven ons tranen van geluk. Een verhaal van de mensen, het pand en de historie. Dat verhaal mag nooit verstommen in de waan van de dag, daar gaan wij voor zorgen.

Grenzeloze inspiratie. 
Grenzeloze ideeën die worden uitgewerkt met focus om tot een creatieve oplossing  en omzetgerichte keuze te komen.

Stoutmoedig.
Niet bang voor risico’s om maximaal rendement uit inzet te halen. Vrijdenkers die techniek naar hun hand zetten met het vizier op resultaat.

Geboren nerds
Onze humor is technisch. We leven om dingen te bouwen. We kozen voor een koffiezetapparaat met instelbare knoppen. Programmeren is poëzie!

(Zelf)kritisch
Kritiek is nodig, en zelfspot gezond. Programmerend op weg naar Rome onderzoeken we graag wat de beste weg is of was geweest. Opdat we excelleren en groeien in ons allen belang.

He jij daar! Vakkundige enthousiaste en gedreven specialist. Ben jij de beste in jouw vakgebied? Zie je hoe je ons team kan versterken zodat we nog beter worden?

Solliciteer direct!