Nog eenvoudiger en efficiënter pakketten verzendklaar maken

31 jul Nog eenvoudiger en efficiënter pakketten verzendklaar maken

Nieuwe webservice-koppeling PostNL Pakketten beschikbaar

Met de nieuwe webservice-koppeling van PostNL kan een webwinkelier nu direct vanuit de webshop een verzendlabel printen en een verzending voormelden. Het gebruik van een aparte verzendapplicatie is niet meer nodig. Zo wordt het verzendklaar maken nog makkelijker.

postnl-bus

De nieuwe methode is in de praktijk getest tijdens een pilot-traject.Yuluma Internet, leverancier van webshopsoftware Webwinkelpro, was een van de deelnemers. “Met deze geïntegreerde koppeling kunnen wij onze klanten een volledige dienst aanbieden in één applicatie.” zegt David Stomph, directeur Yuluma Internet. Volgens Geert Bik van Drogisterij Bik en Bik, die als één van de eerste klanten van Yuluma de koppeling in gebruik mocht nemen, zijn de tijdwinst, minder fouten en frustratie de absolute winst. “Al die losse handelingen die we in het verleden moesten doen worden geen moment gemist. Zeker in deze tijd is het zaak zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk te werken.”
De koppeling komt in de komende periode beschikbaar voor het volledige product- en dienstenaanbod van PostNL Pakketten.

David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie