King

Over King

Bij King Software staat de ondernemer centraal. Hun doel is om andere ondernemers te helpen groeien, vooruitkomen, op de manier die zij graag willen.

Zij weten als geen ander hoe het is om een startende ondernemer te zijn. Dat waren zij zelf ook toen ze begonnen in 1981 met ondernemen.

Zij hebben de eerste 5 jaar hard gewerkt aan hun eerste product voor de startende ondernemer, Queen Software. Een jaar later, in 1987, brachten ze de uitgebreidere versie King Software op de markt.

Na meer dan 30 jaar zelf te ondernemen begrijpen zij hoe ondernemers denken, werken en voelen. Met deze ervaring willen zij u de best mogelijke oplossing bieden. Werkt u met King Software, dan kunt u er op vertrouwen dat uw administratie op een betrouwbare en veilige manier wordt behandeld. U hebt de vrijheid om te ondernemen, uitdagingen aan te gaan en kansen te zoeken én te grijpen!

Of u nu een zelfstandige zonder personeel bent, een grote organisatie met 100 personeelsleden, een groothandel hebt of in de zakelijke dienstverlening zit, met King Software hebt u de zekerheid van betrouwbaarheid.

King koppeling voor webwinkel

De Yuluma King koppeling draagt zorg voor het communiceren van alle financiële transacties (facturen en creditfacturen) uit uw webwinkel in King. Zo krijgt u een sluitende boekhouding.