iDeal

iDeal is sinds jaren dé belangrijkste betaalmethode voor klanten in Nederland. Het systeem werkt slim omdat het ingrijpt op de voor de klant bekende internet bankieren omgeving van de klant zijn bank.

Je hebt iDeal en iDeal

Wij werken enkel nog met de methode waarbij de klant vanaf uw webwinkel direct wordt doorgestuurd naar zijn of haar eigen bankomgeving. Direct na betalen of annuleren keert de klant terug in uw webwinkel. Uw klant wordt dus niet doorgestuurd naar een onnodige tussenpagina met bijvoorbeeld bankkeuze of status van de betaling. Door deze vaak verwarrende tussenpagina’s weg te nemen zien wij dat de conversie (klanten die uiteindelijk betalen) hoger is dan bij oplossingen waarbij de tussenpagina wel getoond wordt. Dit is dan ook de reden dat wij hier mee werken.

Integrale integratie

Door de integrale koppeling die wij maakten met de Payment Service Provider kunnen wij u alle diensten vanuit ons systeem aanbieden. Zo ziet u altijd in ons systeem of een betaling geslaagd of mislukt is. Ook als de klant pas na 30 minuten of na 5 pogingen succesvol betaald heeft.

Tevens is het mogelijk om de klant vanuit ons systeem (geautomatiseerd) een herinnering te sturen als deze nog niet voldaan heeft. De klant ontvangt in die herinnering een link om via uw webwinkel te betalen. Dit alles zorgt ervoor dat u als een bonafide bedrijf overkomt, geen vreemde mailtjes met logo’s die de klant niets zeggen!

Daarnaast is het sinds kort mogelijk om bij een retourzending of creditering de klant vanuit ons systeem terug te betalen. Het systeem vertelt u hoeveel u terug moet betalen en als u accordeert wordt de terugboeking direct verwerkt zonder dat u in hoeft te loggen in een extern systeem.