Credit Cards

Credit Cards vormen nog steeds een belangrijk deel van alle online betalingen. Klanten in het buitenland gebruiken het vaak omdat hun betaling dan gedekt is. Maar ook in Nederland wordt er gebruik van gemaakt. De koppeling die het meest gebruikt wordt is die van Visa en Mastercard omdat de andere kaarten nauwelijks gebruikt worden in Nederland.

U kunt als u geen aparte aansluiting wenst voor Credit Cards ook gebruik maken van PayPal. Deze biedt de klant die daar voor kiest ook de mogelijkheid om met een Credit Card te betalen. Houdt u bij betaling met Credit Cards wel rekening met een provisie die de maatschappijen rekenen aan u als ontvanger. Deze ligt doorgaans op 3.25%

Integrale integratie

Door de integrale koppeling die wij maakten met de Payment Service Provider kunnen wij u alle diensten vanuit ons systeem aanbieden. Zo ziet u altijd in ons systeem of een betaling geslaagd of mislukt is. Ook als de klant pas na 30 minuten of na 5 pogingen succesvol betaald heeft.

Tevens is het mogelijk om de klant vanuit ons systeem (geautomatiseerd) een herinnering te sturen als deze nog niet voldaan heeft. De klant ontvangt in die herinnering een link om via uw webwinkel te betalen. Dit alles zorgt ervoor dat u als een bonafide bedrijf overkomt, geen vreemde mailtjes met logo’s die de klant niets zeggen!

Daarnaast is het sinds kort mogelijk om bij een retourzending of creditering de klant vanuit ons systeem terug te betalen. Het systeem vertelt u hoeveel u terug moet betalen en als u accordeert wordt de terugboeking direct verwerkt zonder dat u in hoeft te loggen in een extern systeem.