AchterafBetalen

AchterafBetalen is sinds 2014 niet meer weg te denken. Het is een zeer laagdrempelige manier van factoring. Focum (de partij achter AchterafBetalen) neemt voor u het risico van betaling over.

Dit werkt als volgt: de klant kiest om te betalen met AchterafBetalen. Wij sturen een verzoek naar Focum en die controleert of zij voor de betreffende persoon (uw klant) garant willen staan voor de betaling. Als dat het geval is krijgt u een garantie tot betaling en is de bestelling rond. Focum handelt verder de zaken af en u ontvangt altijd uw geld.

AchterafBetalen is populair omdat u sinds 13 juni 2014 verplicht bent ten minste één betaalmethode aan te bieden waarbij de klant minimaal 50% achteraf kan betalen. Daarnaast mag Yuluma u een zeer scherp tarief aanbieden waardoor deze betaalmethode voor iedere ondernemer een serieuze optie is geworden.

Integrale integratie

Door de integrale koppeling die wij maakten met de Payment Service Provider kunnen wij u alle diensten vanuit ons systeem aanbieden. Zo ziet u altijd in ons systeem of een betaling geslaagd of mislukt is. Ook als de klant pas na 30 minuten of na 5 pogingen succesvol betaald heeft.

Tevens is het mogelijk om de klant vanuit ons systeem (geautomatiseerd) een herinnering te sturen als deze nog niet voldaan heeft. De klant ontvangt in die herinnering een link om via uw webwinkel te betalen. Dit alles zorgt ervoor dat u als een bonafide bedrijf overkomt, geen vreemde mailtjes met logo’s die de klant niets zeggen!

Indien u de bestelling later wijzigt wordt de garantie automatisch bijgewerkt. Ook bij een deellevering kan er nog steeds gebruik worden gemaakt van AchterafBetalen.