Bestellingen

webwinkelbestellingenoverzichtHet bestellingenoverzicht doet exact dat wat het moet doen. Heldere weergave van de huidige bestellingen en een zoek en filterfunctie zodat u direct die order vindt waar u naar op zoek bent.

Naast nummer, naam en datum treft u met een (zelf in te stellen) kleur de status van de bestelling. Alsmede het totaalbedrag (voor ons ondernemers vaak een herkenningpunt 😉 en de betaalstatus. Een rood kruisje voor nog niet voldaan en een groen vinkje voor voldaan.

Door de koppeling met bijv. iDeal weet ons systeem altijd binnen 5 minuten of er wel of niet voldaan is.

webwinkelbestellingdetailpaginaEenmaal doorgeklikt op een bestelling treft u alle relevante informatie aan. U ziet direct wat de betaalstatus van de bestelling is. Kunt met een klik de pakbon printen of een voormelding voor verzending doen om het verzendetiket te printen. Het bestellinglog geeft de mogelijkheid de status te wijzigen en commentaar naar de klant te verzenden en/of op te slaan bij de bestelling.

Een bestelling kan zolang nog niet voldaan en/of verzonden bewerkt worden door items te verwijderen of toe te voegen. Tevens is het mogelijk factuur- en verzendadres van de klant te bewerken.

Mocht de klant nog moeten betalen is het verzenden van een herinnerings e-mail met daarin een link om alsnog online te betalen met één klik verzonden.