Mplus

Mplus Touch Screen Kassa is dè kassa automatisering op het gebied van retail en wholesale oplossingen. Mplus levert een hoogwaardig kassasysteem waarbij de inhoud telt. Met hun Point of Sale kassasystemen hebben zij voor elk betalingsvraagstuk dè kassa oplossing.

Zij leveren dan ook op maat gemaakte oplossingen in de touchscreen kassabranche. Bij ons kunt u naar eigen wens een kassasysteem samenstellen.

Distributeur van het Mplus kassasysteem is Leza uit Hoorn.

Mplus koppeling webwinkel

Yuluma ontwikkelde een integrale koppeling met Mplus. De afgelopen 4 jaar koppelden wij tientallen winkeliers. Steeds met als uitgangspunt dat het centrale bedrijfsproces van catalogus beheer en afrekenen blijft werken zoals het werkt. De webwinkel wordt er als een extra filiaal aan gekoppeld en naadloos geïntegreerd.

Wij mogen ons met recht Mplus specialist noemen en investeerden in een eigen API webservice zodat wijzigingen in het kassasysteem binnen miliseconden worden bijgewerkt in de webwinkel. Zo verkoopt u nooit meer nee omdat uw voorraad altijd actueel is.

Uniek in Nederland is de koppeling vanaf de winkel naar de webwinkel zodat uw klanten online al hun (online én offline!) orders kunnen inzien. Dit is het nieuwe drempelloos winkelen, waarbij uw presentatie, informatievoorziening en bedrijfsprocessen voor uw klant altijd gelijk zijn. Of ze nu online of in uw winkel iets kopen.