Afrekensystemen

Afrekensystemen waarmee u uw klant laat betalen in uw fysieke winkel(s)

Als u een winkel of winkelketen runt weet u als geen ander hoe belangrijk afrekenen in de winkel is. De complexiteit die daar bij kan komen kijken gaat veel verder dan alleen een geldlade openen. Yuluma heeft al vanaf haar begin een voorliefde voor retail. Winkels geven Nederland kleur en diversiteit. Ze zorgen ervoor dat we allemaal uniek kunnen zijn, ga maar eens na wat u allemaal in een winkel koopt!

Als u nu een bestaand bedrijfsproces heeft met afrekensystemen is er een grote kans dat u hier niet van af wilt wijken. De investering is reeds gedaan en dan niet alleen financiele investering, maar vooral ook tijd om alles goed te krijgen.

Webwinkel koppelen aan afrekensysteem

Afrekensystemen (ook wel POS, Point of Sales of gewoonweg Kassasystemen) koppelen aan uw webwinkel voorziet in de behoefte om één keer artikelen in te voeren, één voorraad te beheren en één financiele boekhouding bij te houden. Kortom, een integrale koppeling waardoor artikelen uit uw afrekensysteem in uw webwinkel verschijnen en bestellingen uit uw webwinkel in uw afrekensysteem.

Yuluma heeft de mogelijkheid om met meerdere afrekensystemen te koppelen. Waarbij we per afrekensysteem in meer of mindere mate ervaring hebben. Staat uw afrekensysteem er niet bij? Maakt u zich geen zorgen, wij kunnen de koppeling verzorgen!