Joost stelt zich voor, versterking voor Yuluma

02 jan Joost stelt zich voor, versterking voor Yuluma

Hooggeëerd publiek,

Vandaag op de aller, aller eerste werkdag van 2015 ben ik knallend het nieuwe internet jaar in gegaan bij Yuluma.

Wie ben ik? vraagt u zich vast af. Mijn naam is Joost Brons en 27 lentes jong en ik mag mij de meest verse web developer binnen Yuluma noemen in dit nieuwe jaar.

Al een aantal jaren codeer ik mij de wereld door op het gebied van front-end. HTML5, CSS3 en JS zijn mijn “tools of the trade” die ik met precisie hanteer om het resultaat te bereiken dat een project verdient. Van webshop tot overheid tot scholen-gemeenschap mijn code hand heeft het allemaal al een keer mogen programmeren.

Naast deze basis principes is mijn kennen en kunnen zeer breed geworden door de loop der jaren heen. Zo heb ik mij een korte tijd “Quality assurance manager” mogen noemen en daar door staat de kwaliteit van een project bij mij zeer hoog een het vaandel. Meten is weten? Ja.
Google analytics en andere tools om de dubbel check goed kunnen doen beheers ik als geen ander.

Maar ook ik ben niet zonder mogelijkheden tot meer. Want waar mijn collega’s zich ook nog PHP en MYSQL experts zijn, kunnen de server en ik nog niet zo goed met elkaar praten.
Maar er is hoop, want genoemde collega experts en ik gaan er aan al deze fantastische kennis mijn brein in hameren tot ik enkel in <tags>kan praten</tags>.

Naast al deze kennis die eerste hand van mijn nieuwe collega’s ben ik ook begonnen met een extra cursus PHP & SQL professional extra snel op het zelfde niveau te kunnen komen.

Samen met iedereen hier bij Yuluma probeer ik het internet een betere plek te maken.
En wie weet hoe dicht we bij het ideaal kunnen komen om een website/shop voor iedereen neer te zetten.

Ik ga in ieder geval verder met mezelf omhoog te coderen samen met Yuluma.

Download de gratis whitepapers  Bekijk alle whitepapers
Sybren Smith
sybrensmith@gmail.com
Geen reactie's

Geef een reactie