Hou je hoofd koel!

02 jul Hou je hoofd koel!

Best lastig om met 33 graden je hoofd koel te houden! Focus te houden op je werk en te zorgen dat je uitvoering niet in gevaar komt. Daarom delen wij een aantal tips om als Groothandel of Winkelier het hoofd koel te kouden.

 1. Automatiseer vervelend werk
  Zorg dat je minder te doen hebt, al die klusjes die misschien wel heel vertrouwd aanvoelen… is het wel nodig dat jij die doet? Loop eens een dag mee met je collega’s om te zien wat zij doen en noteer alles waarvan je ziet dat het repeterend werk is. Praktisch iedere vorm van repeterend werk kan worden geautomatiseerd.
 2. Koppel en ontzorg
  Koppel de systemen die je hebt. Overtypen of dubbel invoeren is echt niet meer van deze tijd en is tevens foutgevoelig wat weer extra werk veroorzaakt.
 3. Kies de juiste mensen om je heen
  Het aller aller eerste dat je moet doen is zorgen dat de mensen om je heen helemaal op hun plek zitten. Als je dit wegwuift of denkt dat het niet anders kan dan het nu gaat doe je jezelf tekort!
 4. Wees een leider
  Een echte leider loopt voorop om zijn team de weg te wijzen. Een echte leider staat echter niet midden in de nacht nog een pallet af te laden. Kortom, wees een leider door strategie uit te voeren en je team te leiden zodat het team jouw strategie ten uitvoer brengt.
 5. Kies rustmomentjes
  Binnen iedere strategie moet er ruimte worden ingepland voor terugkoppeling van het team, evaluatie van de strategie en brainstorm sessie. Jouw team weet als geen ander hoe processen verbeterd kunnen worden, zij zijn immers de mensen die de uitvoering dagelijks ervaren.
Download de gratis whitepapers  Bekijk alle whitepapers
David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie