Google Maps Business View, in Google Maps binnenkijken in uw bedrijf

26 nov Google Maps Business View, in Google Maps binnenkijken in uw bedrijf

Iedereen heeft ooit wel eens wat opgezocht of rondgelopen binnen de virtuele wereld van Google Streetview. Al enige tijd is er ook Google Maps Business View, voorheen hete dit Google Business Photos.
Gaat er al een belletje rinkelen?
Dan is het de hoogste tijd om dit eens te lezen. Het kan namelijk een duidelijke meerwaarde voor uw bedrijf betekenen. Google Maps Business View werkt met dezelfde techniek als Google streetview en laat bezoekers(potentiële klanten) van de meest gebruikte zoekmachine, namelijk Google, bij u in het bedrijf binnen kijken.
De reis die de klant aflegt
Als er een bedrijf of instelling wordt opgezocht op internet en het bedrijf is virtueel in kaart gebracht kunnen zij simpelweg op ‘‘Binnen kijken’’ klikken en staan binnen een lutelijke seconden virtueel binnen. Al klikkend en dus wandelend door het bedrijf proeven ze de sfeer en zien ze alle mogelijkheden. Steeds meer bedrijven willen zich onderscheiden op internet. Met Google Maps Business View kunt u dit onderscheid maken. Het is ook meer dan alleen een virtuele tour, want naast de 360 graden foto’s worden er ook statische foto’s gemaakt, dit zijn de zogenaamde Poi foto’s (Point of interest foto’s). Dit zijn foto’s van de entree, logo, visitekaartje, openingstijden, certificaten, betaalmogelijkheden, producten enz. Waarom zult u zich misschien afvragen? bezoekers op internet willen veelal zo snel en effectief mogelijk surfen (internetten) en dus plaatjes zien. Geen lappen tekst meer maar in één opslag zien wat er is en wat de mogelijkheden zijn. Google Maps Business View is dus eigelijk een complete bedrijfsreportage en dat tegen een aantrekkelijk tarief, vanaf 295,- euro.
De virtuele tour kunt u eenvoudig ook binnen uw website gebruiken en binnen uw zakelijke Facebook. Maar u kunt er natuurlijk ook een QR code van maken zodat als u bijvoorbeeld op een beurs mensen uw ‘‘Parel’’ van een bedrijf kunt laten zien.
Gecertificeerd Google fotograaf
Als Google fotograaf heb ik, Rick Akkerman, een training gevolgd bij Google en mag mij daarom gecertificeerd Google fotograaf noemen. Met deze certificering heb ik de toegang om de virtuele tour voor u op Google Maps te zetten en uiteraard uw bedrijf met speciale apparatuur te fotograferen.
Voorbeelden
Interesse?? Ik kom graag vrijblijvend langs voor meer informatie en om al uw vragen te beantwoorden. Zie voor enkele voorbeelden van bedrijven die u voor zijn gegaan: https://www.rickakkerman.nl/google-maps-business/

voorbeeld-3d-bedrijfspresentatie-in-google rick-akkerman-3d-fotografie-3 rick-akkerman-3d-fotografie-2 rick-akkerman-3d-fotografie-1

Dit artikel is geschreven door Rick Akkerman, partner van WebwinkelPro.

Download de gratis whitepapers  Bekijk alle whitepapers
David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie