Goed gevonden worden in Google

07 mei Goed gevonden worden in Google

Dat willen we allemaal wel toch? En als u het nuchter bekijkt is het minstens net zo belangrijk als het ontwerp, de usability (bruikbaarheid) en de domeinnaam. De perfecte website die niet gevonden wordt is alsnog een verliezer omdat hij zijn doel (het bereiken van bezoekers) niet haalt.

Wat zijn de regels omtrent goed gevonden worden? Waarom worden de websites die wij bouwen doorgaans goed gevonden? Dat zijn interessante vragen, en tegelijk gevaarlijk om te beantwoorden. Iets zeggen of schrijven over SEO (een afkorting voor zoekmachine optimalisatie) is net als over het weer praten. Ik trek mijn ‘stoute schaatsen’ aan en begeef mij op glad ijs.

Onze checklist:

  • Correcte opbouw xhtml (xhtml strict)
  • Juiste opbouw van H tags
  • Juiste opbouw van de bestandsnamen
  • Juiste opbouw menu’s
  • Juiste naamgeving afbeeldingen
  • Juiste inlinks plaatsen

Tijdens een vrijblijvend gesprek leg ik u graag uit wat bovenstaande inhoud. Dan kan ik tevens uitleggen waarom onderstaande relaties van ons op deze zoektermen zo goed scoren. Het is geen zwarte magie, het is domweg de regels van Google volgen en op de juiste manier doorvoeren in het project. Daar komt bij dat bij al onze pakketten het mogelijk is om meta omschrijving, titels en menutitels zelf in te stellen.

David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie