Maatwerk webshop specialist

Yuluma optimaliseert de online verkoop voor winkels en groothandels.

Laptop boekhoud

Met meer dan 12 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de specialist in maatwerk webshops. In 2003 – drie jaar voordat Facebook begon – trokken wij de kar; online verkoop startte destijds als experiment. Wij waren erbij toen deze online evolutie volwassen werd en vervolgens uitgroeide naar een miljarden business. En dit alles met een reden: wij willen ondernemers online helpen; van minimale investering naar maximaal rendement.

Waarom Yuluma?

Onze software onderscheidt zich duidelijk van andere webwinkelbouwers. Het volledige systeem, de code, de dienstverlening en de webshops zijn namelijk gericht op en geperfectioneerd voor het mkb. Onze ambassadeurs weten dit en belonen ons daarvoor met een 9+.

Ik ben op zoek naar een nieuwe webshop

Wij bouwen de mooiste, snelste en best vindbare webshops voor het mkb. Meer weten? In een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek weet u binnen 10 minuten waar u aan toe bent.

Ik wil een gratis adviesgesprek

Ik wil een oplossing voor mijn probleem

Bij Yuluma bent u aan het juiste adres voor een oplossing op maat. Met programmeurs in Nederland en een modulair SaaS platform, bieden wij u de allerbeste mkb-oplossing. Deel uw probleem met ons en wij bieden vrijblijvend een oplossing!

Ik wil een oplossing

Download onze eBooks gratis en leer van 12 jaar ervaring

Voordelen van Yuluma

9 is ons gemiddelde rapportcijfer

12 jaar ervaring in online verkoop

Gespecialiseerd in retail en wholesale

Zelf doen wat u zelf kunt, Yuluma zorgt dat alles werkt

Altijd up-to-date & supersnel webinkel-software

Onze relaties aan het woord

Zullen we kennis maken?