Beveiliging

Als je op deze pagina bent aangekomen ben je hoogstwaarschijnlijk benieuwd hoe jouw gegevens beveiligd zijn. Wij – Yuluma – maken webshops voor winkels en groothandels en verwerken hiermee ook jouw persoonsgegevens. Dit doen met uiterste zorg en aandacht omdat het laatste wat wij willen is een lek vormen.

Standaard SSL certificaten

Sinds 2014 leveren wij alle webshops op met een SSL certificaat zodat het versturen van de persoonsgegevens over een beveiligde verbinding gaat.

Geen standaard wachtwoorden

Wij werken met een wachtwoordkluis waarin we 256 bit encrypte wachtwoorden opslaan. De kluis is alleen toegankelijk middels een persoonlijke sleutel én alleen vanaf bepaalde verbindingen.

Geen open poorten

We werken er hard aan om met zo min mogelijk verlies van gemak alle digitale deuren af te sluiten tenzij ze echt open moeten staan. Kortom, geen security by obscurity als enige basis.

Geheimhoudingsovereenkomsten

Alle medewerkers van Yuluma en de partners waar wij mee samenwerken die toegang hebben of kunnen krijgen tot persoonsgegevens hebben een geheimhoudingsovereenkomst getekend.

Firewalls en active monitoring

We monitoren en laten monitoren om zo te komen tot het preventief stoppen van kwaadwillenden. Zo houden we Rusland en China buiten de deur en blokkeren we ongewenst bezoek.

We helpen onze ondernemers

We hebben al onze relaties een ‘Verwerkersovereenkomst’ aangeboden teneinde de afspraken omtrent privacy vast te leggen. Tevens helpen we hen met een checklist en rapportages om hun webshop te testen.