Back-end developer / Programmeur gezocht Alkmaar

24 jul Back-end developer / Programmeur gezocht Alkmaar

Ben jij goed in wat je doet? Zijn de oplossingen die je bedenkt vanzelfsprekend? Natuurlijk maak je wel eens fouten maar die liggen dan vaak op of over de grens van jouw specialisme. Anderen roemen je om je inzicht en snelheid en dat vind je belangrijker dan behoedzaamheid en details. Je bent snel in het neerzetten van een werkende basis. Je vrije tijd vul je ook nog wel eens met iets technisch, dat is gewoon waar je hart van gaat kloppen.

Ga jij deze uitdaging aan?

Als PHP/JS/SQL deskundige ben jij de spil in het technisch draaiend houden van onze backend. Als je dit leest wordt je nieuwsgierig naar hoe ons framework in elkaar steekt. Je helpt je collega’s met front-end oplossing door ze de juiste richting te wijzen zonder het geheel naar jezelf te trekken. Daarnaast ontwikkel je doorlopend aan de systemen van Yuluma om te zorgen dat het productieteam op volle kracht kan doorstomen. Jouw insteek is het vinden van een (technische) oplossing. Je codeert supersnel en doelgericht, stilstand is achteruitgang. Je denkt altijd vanuit techniek zonder er al te zeer naar te moeten zoeken. Je houdt het vizier steeds op snelheid en betrouwbaarheid van de systemen en denkt mee over lucratieve oplossingen die haalbaar te implementeren zijn. Je voert wijzigingen enkel door als ze op de lange termijn voordelig zijn. Javascript kent voor jou geen geheimen. Je weet goed hoe je dit moet debuggen en hebt een aversie tegen copy/pasters.

Wij werken met:

  • PHP,SQL,JS
  • MVC, OOP, SVN
  • Jira, Objectstore

Yuluma: Dit zijn wij

Bij Yuluma werken we in dynamische sfeer met 8 werkplekken aan de webwinkels van onze klanten. We zijn groot genoeg om een sterk stijgende miljoenen omzet voor onze relaties te realiseren en klein genoeg om iedere klant te kennen. We kijken uit naar een lange termijn relatie, samen bouwen aan succes. Help jij ons om dé autoriteit te worden in Nederland op het gebied van het online verkoopkanaal voor retail en wholesale? Je werkt met moderne apparatuur en technieken en er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng. Yuluma verzorgt de gezamenlijke lunch en op vrijdag proosten we op ons succes! Wie weet ga jij volgend jaar wel mee op Code Camp.

Arbeidsvoorwaarden: Dit bieden wij jou

  • Supertoffe werkplek in Alkmaar;
  • Flexibiliteit in werktijden en dagen, keuze 4-6 dagen per week van ma-za;
  • Reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen, vakantiegeld & winstdeling;
  • Een toffe werkomgeving op een unieke locatie in het oude centrum;
  • Uitstekend salaris, marktconform +

Inlichtingen

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Stuur dan je CV naar david@yuluma.com. Je krijgt binnen 48 uur een reactie.

Download de gratis whitepapers  Bekijk alle whitepapers
David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie