Auto-onderdelen webshop op wielen

24 jun Auto-onderdelen webshop op wielen

Je kunt theesoorten bestellen, verjaardagskaarten, merktruien of lampenkapjes. Webshops zijn er in alle soorten en maten. En dan bedoelen we ook echt ALLE soorten en maten. Voor je het weet, rijd je na één klik op de muis weg in je zojuist aangekochte Ford Focus. Want ja, je kunt tegenwoordig ook auto’s vinden op webshops.

Van wieldoppen tot cilinderkoppen

Neem nou Van der Feer, bekend in Lelystad en omstreken. Van der Feer heeft altijd meer dan 10.000 auto-onderdelen op voorraad liggen. En als dat specifieke onderdeel daar nu net niet bijzit, kan dat altijd geregeld worden. In totaal zijn er namelijk bijna 2 miljoen nieuwe auto-onderdelen leverbaar. En dan heb ik het nog niet eens over de tienduizenden tweedehandsonderdelen. Je kunt bij Van der Feer ook nog kiezen tussen de tientallen occasions: een sportieve edition, een wagen met een zakelijke uitstraling of inclusief extra achterbank voor kind 3 en 4. Keuze genoeg. Nu zou je Van der Feer in Lelystad een bezoekje kunnen brengen. Maar je kunt ook op blote voeten, naar achteren leunend, vanuit je achtertuin een bezoekje brengen. Via de webshop.

Ik zoek een auto-onderdeel

Een webshop kan nogal onoverzichtelijk worden met zoveel aanbod. Zie jij jezelf al scrollen tussen de duizenden auto-onderdelen? Zoek je specifiek een carterpan, zit je tussen de gasklephuizen en vliegwielen. Gelukkig bestaat daar een technische oplossing voor. Op de website van Van der Feer geef je eerst aan voor welk automerk en welk model je een onderdeel zoekt. Daarna selecteer je het betreffende onderdeel. Et voila! Op je webpagina staan de keuzemogelijkheden op een rij. Dat is niet alleen voor de (potentiële) koper handig, maar ook voor Van der Feer zelf. De techniek achter de webshop werkt op zo’n manier, dat het doorvoeren van onderdelen geen tijd in beslag neemt. De website plaatst alle informatie automatisch overzichtelijk op de pagina. De occasions komen ook automatisch op de website te staan.

Webshops gaan verder

Zoals gezegd zijn webshops er in alle soorten en maten. Er is technisch steeds meer mogelijk. Dat vind ik mooi. Wie weet kopen we straks wel een klimaat neutrale woning online?

Download de gratis whitepapers  Bekijk alle whitepapers
David Stomph
david@yuluma.com

LinkedIn profiel - Is al meer dan 12 jaar internet ondernemer. Oprichter van Yuluma. Hielp al honderden ondernemers succesvol online. Getrouwd, en vader van 3 kinderen.

Geen reactie's

Geef een reactie