Wij delen onze kennis en ervaring!

Ruim 12 jaar ervaring GRATIS met u gedeeld. Vertaald naar een praktische workshop!

Yuluma organiseert workshops, gericht op online verkoop in het MKB. Het doel van de workshops is om al uw vragen over dit onderwerp te beantwoorden. De kennis, die wij de afgelopen 12 jaar hebben opgebouwd, willen wij graag met ondernemers delen. Daarom geven wij tijdens de workshops praktische en duidelijke handvatten, waarmee u direct na afloop aan de slag kunt. 

Actueel aanbod workshops

Yuluma biedt momenteel de volgende workshops aan:

Succesvol online ondernemen als winkelier

Waarop moet u als groothandel letten? Wat zijn de valkuilen? En welke strategie past u toe? Tijdens deze workshop van een dagdeel vliegen we door de materie heen. Het resultaat is een concreet stappenplan voor uw online verkoop, dat u meteen kunt toepassen. Yuluma leert u hoe u het beste online kunt verkopen.

Meer over deze workshop
B2B online catalogus, wat komt daar bij kijken?

Waarop moet u als winkel op letten? Wat zijn de valkuilen? En welke strategie past u toe? Tijdens deze workshop van een dagdeel vliegen we door de materie heen. Het resultaat is een concreet stappenplan voor uw online verkoop, dat u meteen kunt toepassen. Yuluma leert u hoe u het beste online kunt verkopen.

Meer over deze workshop
Koppel je stenen winkel aan het internet

Je hebt het gevoel de boot te missen als het aankomt op de digitale revolutie die momenteel plaatsvindt. Jij houdt je graag bezig met echt contact met echte mensen… maar ook jouw klant verandert! Tijdens deze workshop leer je hoe je zonder kleerscheuren mee kunt komen in de veranderingen die klanten van jou vragen, zonder dat je je winkel direct hoeft te sluiten.

Meer over deze workshop

Zullen we kennis maken?

Voordelen van Yuluma

9 is ons gemiddelde rapportcijfer

12 jaar ervaring in online verkoop

Gespecialiseerd in retail en wholesale

Zelf doen wat u zelf kunt, Yuluma zorgt dat alles werkt

Altijd up-to-date & supersnel webinkel-software

Onze relaties aan het woord